dijous, de març 10, 2011

DIEDRE LOGIC, 7a "clean" al Vermell

El video de la penya de http://www.escaladatradicional.blogspot.com/ ens va fer la boca aigua i avui hem anat a treu-re de passeig els “amics ” pel Vermell.



Viot de gran ambient, quin gust encastar a mort a Montserrat!



Surt a vista, posant les proteccions

He gastat un joc d’aliens del verd al lila i camalots del 0.75 al 3.5 (el nº 3 al final se m’ha quedat a l’arnés), i els tascons queden molt be (si puges exprés per xapar-los clar, no com jo!)


Hi han 3 claus posats, però estan fets caldo i no sol.lucionen res.


El grau proposat ens sembla correcte, 7a... mes o menys



Roca a controlar, algún bloc a la primera part i en general cal seleccionar el peus.



El Pastes també encadena, ja penjarà alguna foto al blog.



A veure si es generalitza la tendència i deixem les fisures “clean”, encara que sigui a sectors d’esportiva!!!







La excel.lent topo del Marcel, modifcada barruerament....(sorry!)





El Pastes a mort...la llargada no importa!!!











aquí el vídeo de la penya de http://www.escaladatradicional.blogspot.com/



3 comentaris:

TR ha dit...

Hola PIJU,

Si bé PREEQUIPANT i donant-li 7a+ ( per analogia a la SAME del Senglar) tant aquesta via com ( crec recordar) la bavaresa invertida de la esquerra, la NIDO DEL CUCO i la via continuació de la bAvaresa que hi ha a la esquerra de SESSIÖ DIGITAL, ja les vam fer al llargs de les desenes de "cursets" del CADE al Vermell...

LA TAULES DE GIMNASIA també es feia CLEAN habitualment i posats a fer INFO, la "via" al costat de la carretera de sta CECI que es deia "MIRIAM" o "BAJAME UNA ESTRELLA".

UNa de les fissures més increibles i contínues esta a la CALAVERA...esta equipada ( 7a+) i sín 45 mts més bos de diedrot tallat per una repisa...al sector esquerre

ës increïble la destresa, seguretat i çus dels encastadors que teniu, generalment pujàvem com podíem, clavant i posant de tot, provàvem en tosrop i quan ho veiem clar li fotíem...

Al final la SUPERCRAK la havieu fet no? UNA ALTRA BRUTAL.

Piju ha dit...

Ei, Tranki!

voliem complementar amb la TABLAS DE GIMNASIA o la NIDO DEL CUCO, però nomès teniem 2 horetes i no hi va haver mes temps, el pròxim dia ens hi posem... recordes si hi havia R per despenjar-se al últim llarg o calia arribar al bosc de dalt?

A la SUPERCRACK, la fisura en si molt fàcil i maca, va sortir be sense xapar els burins, però el bloc d'entrada hem va escopir un parell de cops i ja no vaig tenir mes temps pel rotpunkt...haurem de tornar-hi i de passada mirar si es pot fer sense cap dels parabolts de baix.

Algú ha encadenat l'ECOLOGICA?

TR ha dit...

Hola,

CRce que de la NIDO del CUCO feiem un sol llarg, des del terra, una fissura paral.lela a el sostre de la SESSIÓ ( 6b un pas), seguiem recte, una bavaresa invertida 6c, i seguiem fins un parell de claus o alguna cosa de la qual baixàvem. La via acaba a dalt i crecq ue apourada li donàvem 6c o 7a.

La Supercrack la vaig fer amb una escarpa que hi ha a l'inici i una mena de micros que són com una llentia, precol.locats, i la resta ja ok...cap problema...no sé com es dieun aquella mena d'aliens. tenen una mena de leva rodona amb un cable sobre una mena de plaqueta, i entren en fissura molr prima, amb un parell vas de puta mare.

LA ECOLOGICA li vam fer un pegue de inspecció, i la vam fer mig en artifo...amb algun friend i hexcèntrics grans.no sé si s'ha fet però sortiria durilla. Un bon project