dimecres, de novembre 17, 2010

Cubells i Guia Pete

Ja fa anys que per Internet voltaven unes ressenyes, però la rumorologia era d’equipaments molt envellits, vies curtes i poc mantingudes.

Res d’això: aquest cap de setmana vam fer una vista ràpida amb els nens i hem van semblar vies ben bones, plaques tècniques de punxes i mini-regletes amb un alçada mitja de 20m i parabolts, alguna encara amb spits, però no fan patir gens (inox M10)

Grau correcte, però de placa... a “l’antiga” i amb xapatges obligadets…tot plegat sense regalar, personalment, vaig haver d’apretar fort per poder treure a vista varis 6c+’s i un 7a




Escalfant dits a un bonic 6b+ del sector Braille


A la nova guia del Pete surt tota l'escola actualitzada amb les vies sobre foto .



Us la recomano: encara que casi tot estava ja publicat, es un excel.lent treball de recopilació que dona gust fullejar, ni que sigui com a llibre fanàtic de sobretaula, amb excel.lents fotos i informació complementaria ...però també surt algun sector inèdit del Montsec (almenys per mi) amb excel.lent pinta que clama una visita urgent i actualitzacions interessants dels sectors mes coneguts.

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Això cau a la serra dels Arquells?

Piju ha dit...

Hola Mingo,

Efectivament, es el Cubells de la Noguera, just a mig camí entre Artesa i Balaguer

Salutacions

Fernando ha dit...

Hi.
Pues deben haber reequipado muchas vías. Yo estuve hace unos 3 años y había mucho espit, y paraboles encontrabas solo de 7a para arriba y algún sexto.
Nueva vida para una vieja zona.

Piju ha dit...

Hola Fernando,

la veritat es que de 4 vies que vaig fer, 3 tenien spits...i em van semblar les mes interessants del sector.

ja de tornada, mirant per sobre, hem va semblar que a la resta de viesabundava el parabolt... no puc assegurar-ho del tot