dimecres, de juliol 07, 2010

Cor Agre. Frares N.

Diumenge, buscant l’ombra desesperadament amb el Pastes, vam recordar que teníem pendent la via de de l’Ajipi i el Juani a l’Agulla del Centenar.

Aquests dos noms, junt amb el de Frares Nord, ja son prous al·licients per decidir-nos...i la via no defrauda: qualitat i ambient!

Un viot imprescindible per a qualsevol col·leccionista de la cara nord.

Topo actualitzada i fotos:


Nota: que ningú s’equivoqui amb la ressenya, encara que el graus semblin baixos (pugeu-li una lletra per convertir-lo a grau modern) i que alguna tirada posi equipada, cal anar sobrat i saber escalar en roca dolenta.

LL2




LL3



LL4




LL5






LL6

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel viote!!! la teva ressenya te un greu error:la via de l`esquerra no es el diedre d`` agost,es la inocente garcia picazo,de la qual agafeu el seu temud offwid de 6b.salut i metres(PACA)

Piju ha dit...

Hola Jefe!

rens tota la rao

quan tingui un momnetet ho arreglo

salut i big wall!!!

LES PAUL ha dit...

Interessants fotos i estimulant ressenya i piada, és molt obligada?
la roca és tant dolenta? o amb carinyo vas fent? Per cert la foto que vols tombar la paret és realment així? jo i els meus abductors no se si ho soportarien?
roca i r&r

Piju ha dit...

Hola Les Paul,

Els trams de fissura son els típics de cara nord i cal prestar molta atenció a la roca. En algun tram concret, si, es molt dolenta.
Els trams de placa son de roca bona, però tampoc pot relaxar-te i mola seleccionar be els còdols per no tenir cap sorpresa, això li puja un plus. Aquests trams, encara que i equipadets, si, sempre son obligats

Al pas de xemeneia on m’obro de cames i braços, es just un moment abans d’incorporar-me a la placa, segur que ho pots fer diferent.

salut i rock'n'roll!